2012-07-31

Vår träningsanläggning är runt hörnet

Tillbaka i stan och i söndags så körde jag och David ett bra swimrun pass på 1,5 timme. Vi startade vid Hammarby Sjöstad och sprang till Järlasjön där vi hoppade i och simmade ca 800 m, därefter löpning i skogarna fram till Källtorpsjön där vi sprang i och simmade 650 m, ny löpning till Hästhagen och i vattnet och över Järlasjön på ca 400 m till Sicklsidan, löpning längs Järlasjön och ett kort simavslut på 100 m tillbaka över Järlasjön nära Hammarbybacken och sedan tillbaka till Sjöstaden.

Totalt 1mils löpning och 2 km simning - nästan 20% av Ö-Ö.... Formen känns bra och nu gäller det att köra lite längre pass och träna mer tillsammans. Vi skall testa att simma med lina emellan, dels bra för draghjälp och dels bra för att inte tappa bort varandra. När du ligger i vattnet är det svårt att navigera och hitta varandra om man kommer bort.
Det är häftigt att konstatera, åter igen,  att vi har så fina förutsättningar att bo i Stockholm med närliggande grönområden och fina sjöar att bada och träna i. Ta vara på det.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar