2012-07-20

Tommypasset i Nordingrå

Körde idag för andra gången ett Swimrun pass på knappt en timme. Simmar först ca 300 m till Tommy Nordins båthus. Springer sedan 1,5 km längs vägen ( många tittar suspekt i backspegeln på mig som löper i våtdräkten...) mot Norrfällsviken. Vänder, springer tillbaka, simmar tillbaka till vår sjöbod, springer sedan upp till byn från oss o tillbaka, ner i vattnet igen o simmar ca 700 m. Upp vid bryggan hos Tommys andra brygga i viken, springer sedan upp för en enormt brant backe och sedan tillbaka till sjöbon, avslutar med 100m simning runt bojen. Färdigt! I förrgår tog det 60 min o idag 57,28:) .

Medans jag har tränat så har min fru Anna kört backpass. Idag körde hon med Kerran och Larsa eskorterade mig med kajaken. Sista långa sim sträckan fick jag sällskap av pappa som kom idag tillsammans med min kära mor.

Avslutade med bastu och härlig 45 års middag på det . Larsa fyllde år idag.

Bra dag på alla sätt och Tommy passet, som det nu heter, är riktigt kul. Nu måste jag träna för att klara detta i 12 h...åtminstone.

2 kommentarer:

  1. Skägglus - det syns att ni har semester! ;-) nästa år är det väl Annas tur att köra ö till ö och du som får supporta henne!

    SvaraRadera