2012-07-26

Sitter bra efter bastun

Körde idag mitt 23 träningspass i juli . Idag blev det ett Swimrun pass och det tog 56:44 min. Igår tog det 1 h 44 s. Det var finare väder idag men kroppen kändes mer på också.

Det går utmärkt att kombinera familje semester med träning, god mat och dryck. Jag får ibland frågan om jag bara äter nyttig mat och inte dricker alkohol. Jag äter allt, följer gärna tallriksmodellen men också det som är utanför, dvs kakor, chips o godis. Och visst dricker jag alkohol, goda viner och gärna en öl efter bastun. Inför tävlingar är jag ofta "vit", minst en vecka innan men redan nu påverkar ö- ö min "konsumtion".

Träningen påverkas negativt av alkohol och skall jag på fest kan jag planera in en träningsfri dag efter.

Den här satt iallafall bra efter bastun i kvällens solsken.2 kommentarer:

  1. Hej Patrik! Jag har läst din blogg under försommaren/sommaren och kul att följa er träning/förberedelser. Titta gärna in på vår blogg: http://otillo2012.blogspot.se/. Lycka till! / Erik

    SvaraRadera
  2. Hej Erik,

    roligt att du kommenterade. Har kollat in er blogg också - kul! Vilka löpartider ni har - starkt. Mitt på maran är 3.02 och 2.13 på Lidingö. Annars längdskidor med placering 336 som bäst. Funderar lite på Dolme, camelback och lina mellan mig och David. Hur går dina tankar kring det?

    SvaraRadera